kawan ♥
Saturday, 6 July 2013 • 23:58 • 0 comments
                                              yang pendek tu syafira , sayang kau bie :* iloveyou :*
ni safwan , selalu ade kalau aku sedih gembira , selalu happykan aku . thanks . dia single lagi , nak try ? mintak number dia kay :D lalala ~ spm this year , goodluck atuk ! ^^

nabila , syafira , yasmin , beena , iloveyou :*


ainnur , iloveyou :*

hey , lama seyh tak update blog :D aku happy dengan kawan-2 aku , dyeorg dah mcm family aku . selalu ade kalau aku sedih , gembira , setiap masa :') thanks :* Then , korang selalu ikut apa yang aku nak buad , kan ? :'/ kalau aku mrjuk korang tak putus asa nak pujuk aku kan ? :( terharu sngad dapat kawan mcm korang , maybe , korang tak tahu yang aku ada blog , aku tak kesah yang tu , yang aku nak korang tau , AKU MEMANG SAYANG KORANG GILA :* korang dah mcm family aku tau . :')

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : I know who I am . :p

Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nur Natasha Amira

Remember!!dont remove this section!!